Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Časté močení

Mám takový problém,často chodím na malou stranu až to není normální kdo mi poradí co s tím.

Odpovědi na otázku

Poradte se se svým lékařem.
Brusinky, cvičení... Nepřechodila jste zánět močového měchýře? To je pak obvyklá komplikace....
pite vela brusnicoveho čaju a dajte si tebletky biseptol ..je ich dostat na volno kupit v lekarni
podla toho ak často chodiš skus kupit urologický čaj ak nepomoze vyhladat urologa.
na časté močení jsou dobré brusinky
může jít o přistydnutí, ale i vážnější problém, nejlíp zajít k lékaři, ten už poradí... nedám dopustit na brusinkový čaj a medicinu s obsahem brusinek
čajíky a hlavně návštěva lékaře
může to být počáteční stav cukrovky, nebo potíže s močovým měchýřem
Zajděte k praktickému lékaři, on Vám doporučí, kam jít dále. Já jsem často chodila na malou na základní škole - bylo to psychického důvodu.
je třeba vyšetření,jinak např zkusit čaj urologický sypaný
Návštěva urologa.
Může to být zánět, nebo i nervového původu, stačí stres a už musíte ...asi bych si uvařila urologický čaj, pokud by to nepřešlo, svěřila bych se doktorovi..
určitě brusinky a vyšetření
Časté močení může mít mnoho různých příčin. Pokud naše tělo začne produkovat větší množství moči a zároveň pociťujeme neustále žízeň a únavu, může jít o první příznaky diabetes mellitus, cukrovky.
zajděte za lékařem může to mít spoustu různých příčin
Doporučuji urinal, nebo návštěvu lékaře
Souhlasím s beespe a ostatníma a určite je třeba se poradit s lékařem. Čajem a brusinkama se nic nezkazí ale je to jen častečne rešení . Pozor na čaj s višně ten může mit u někoho močopudný učinky .
zkuste brusinky, pomáhají a cvičení na posílení pánevního dna
POMÁHA I CVIČENÍ NA MOČOVÉ CESTY.
Doktor na to kamarádce dal Urinal... a pomohlo to.
vzniká nejčastěji na podkladě snížené jímavosti močového měchýře při jeho zánětu, nádoru a po operacích močového měchýře a při zánětech močové trubice. Časté močení vzniká také při přímém dráždění sliznice měchýře močovými kameny, cizím tělesem, zvětšenou prostatou a dále vlivem neurogenních a psychických poruch (stres, emoční labilita)
Rozhodně je třeba se poradit s lékařem. Sice čajem a brusinkama se nic nezkazí, ale lékař pomůže. Nebát se pít. Naopak učit se pít málo a často. Já jsem tím trpěla také. Chodila jsem na rehabilitaci a nahřívání, učila jsem se cviky zpevňující břišní a pánevní svaly. Lékař předepíše i léky. Dnes nemám již žádné obtíže.
Já mám stejný problém,musela jsem nakonec jít k doktorovi,který mi dal prášky.Nejlepší je pít ten čaj(ledviny a močové cesty) mezi 17 a 19 h.
Já doporučuji brusinky,buď sušené a nebo brusinkový čaj,opravdu hodně pomáhá
Urologický čaj, hodně pít a byt teple.